Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

Σχολιασμός Θεμάτων ΑΕΠΠ 2013

Θεωρώ ότι η κρίση των θεμάτων για το πόσο εύκολα ή δύσκολα ήταν θα πρέπει να γίνεται την στιγμή που τα βλέπουμε για 1η φορά και φυσικά καθόμαστε και τα λύνουμε!!!

Έτσι, μόλις τα είδα (άσχετα με το ότι ήταν γνωστά στους μαθητές μου γιατί οι ασκήσεις πάνω-κάτω είχαν γίνει) είπα: σήμερα έγινε ένα ακόμη μικρό μακελειό.

Πιστεύω ότι αυτό θα φανεί στα αποτελέσματα, αν και δεν ξέρουμε πως θα βαθμολογήσουν το κάθε ερώτημα μιας και αυτά είναι μεταβαλλόμενα.

Υπήρχαν πολλά σημεία όπου έχανε ακόμη και ένας πκαλός μαθητής αρκετά μόρια. Τα οποία αθροιστικά ίσως και να του κοστίσουν. Αυτό δεν κάνει τα θέματα δύσκολα?

Επίσης διάβασα από μερικούς ότι ήταν πολλά και από άλλους ότι το Δ δεν ήταν μεγάλο σε όγκο. Απλά πράγματα. Αν στο θέμα Γ το γ φίλε ένας μαθητής το έλυνε με εμφωλευμένα Αν και όχι με το τρόπο 10 γραμμων τότε έχανε αρκετό χρόνο για να πάει στο Δ. Εκτός του ότι ήθελε χρόνο και για να το σκεφτεί πως θα το λύσει. Αν λοιπόν πήγαινε στο θέμα Δ και δεν έκανε συχνότητες που ήταν 2 γραμμούλες τότε θα έγραφε ένα κάρο λογικά Αν....οπότε το θέμα γίνεται ογκώδες.
Που καταλήγουμε?
Τα θέματα ήταν αρκετά πιστεύω και αυξημένης δυσκολίας. Καμία σχέση με τα περυσινά που τα θεωρώ πολύ πιο εύκολα.

Τα λέμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: